Chiftelute din carne de porc

de LUK in Porc, 26 Dec 2010 | 4785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr carne tocata
  • o jumatate de ceapa mica
  • 6-7 catei de usturoi
  • un ou
  • sare,piper dupa gust
  • o felie mica de paine
  • faina pentru modelat
  • ulei pentru prajit
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne de porc:

Ceapa si usturoiul se rad pe razatoarea mica.Se pun peste carnea tocata.Se bate oul si se pune cam jumatate peste carne.Se inmoaie felia de paine in apa si se zdrobeste apoi se pune pe carne.Se condimenteaza totul cu sare si piper apoi se amesteca bine cu mana(se framanta putin sa se amestece f bine totul).Se modeleaza bile cu ajutorul fainii si apoi se prajesc in ulei incins la foc mediu.Cand s-au prajit pe o parte se intorc pe partea cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului