Chiftelute de soia

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 12 Aug 2012 | 6928 vizualizari

 

Foarte bune pentru zilele de post care au mai ramas

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de soia granulata
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • o capatana de usturoi
  • marar
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de apa
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de soia:

Punem soia la fiert, in apa cu sare 30 de minute, dupa care o punem intr-o sita si o lasam sa se scurga bine.

Soia se va umfla in timpul fierberii.

Peste soia vom pune cartofii si morcovii rasi, usturoiul pisat, sare, piper, marar, apa si pesmet, cat sa se lege bine.

Formam apoi bilute cu mana umeda.

Incingem uleiul si plonjam chiftelutele in el.

Lasam sa se prajeasca pe ambele parti pana devin aurii.

Se scot pe un servetel, pentru a absorbii surplusul de ulei.

Se servesc atat calde cat si reci.

Pofta buna!!!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.08.2012, 16:46

Multumesc tuturor

Valclaudia 1

19.08.2012, 14:01

imi plac mult chiftelutele din soia. Frumoasa prezentarea... Bravo!!!

Panacris 1

26.11.2012, 11:46

La "de probat"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu soia "Inedit"