Stiu ca nu iubiti acest ingredient numit soia,dar va rog sa ma credeti, sunt foarte bune;la inceput,mi-am propus sa fac si cu sos,dar abia au scapat cateva pentru poza,asa ca saptamana asta voi face din nou.
Soia o pun intr-un vas cu apa si vegeta sa fiarba 10min,o las sa se scurga bine;
cartofii curatati,spalati,ii dau pe razatoarea mica.
La fel si ceapa,usturoiul pisat; totul pus intr-un vas,adaug soia ,piper,sare,cimbru,mararul taiat marunt si 2-3 linguri de faina;
amestec foarte bine compozitia cu mana,daca e nevoie mai condimentati si tot daca e nevoie mai adaugati faina;
am facut chiftelute rotunde,le-am dat prin faina si le-am prajit in ulei mult si foarte incins;
le-am scos pe hartie de bucatarie pentru surplusul de ulei si cate au mai ramas,le-am mancat cu rosii si ridichi.
1
ceapa si cartoful,dupa ce sunt date pe razatoare,se storc
2
in zilele fara post,se adauga si 2oua