Chiftelute de soia

de ianculubita in Mancaruri de post, 17 Apr 2011 | 5448 vizualizari

 

Stiu ca nu iubiti acest ingredient numit soia,dar va rog sa ma credeti, sunt foarte bune;la inceput,mi-am propus sa fac si cu sos,dar abia au scapat cateva pentru poza,asa ca saptamana asta voi face din nou.

 

INGREDIENTE

  • 1punga granule de soia
  • 2cartofi
  • 1ceapa
  • 1capatana de usturoi
  • 4legaturi marar
  • 1lingura vegeta
  • sare,piper,cimbru
  • 1cana faina
  • 1cana ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de soia:

Soia o pun intr-un vas cu apa si vegeta sa fiarba 10min,o las  sa se scurga bine;

cartofii curatati,spalati,ii dau pe razatoarea mica.

La fel si ceapa,usturoiul pisat; totul pus intr-un vas,adaug soia ,piper,sare,cimbru,mararul taiat marunt si 2-3 linguri de faina;

amestec foarte bine compozitia cu mana,daca e nevoie mai condimentati si tot daca e nevoie mai adaugati faina;

am facut chiftelute rotunde,le-am dat prin faina si le-am prajit in ulei mult si foarte incins;

le-am scos pe hartie de bucatarie pentru surplusul de ulei si cate au mai ramas,le-am mancat cu rosii si ridichi.

TIPS-URI

1

ceapa si cartoful,dupa ce sunt date pe razatoare,se storc

2

in zilele fara post,se adauga si 2oua

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu usturoi