Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

de camelia75 in Pui, 2 Iul 2011 | 6477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 1 legatura tarhon verde (se poatepune si uscat)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • cascaval(eu am pus afumat)
  • 1-2 catei usturoi
  • piper,sare
  • pesmet,
  • faina
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval:

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare si piper.Daca compozitia vi se pare foarte moale adaugati 2-3 linguri de pesmet.Ne umezim mainile cu apa rece si formam chiftelutele in mijloc punand cate o feliuta de cascaval.

Batem cele 2 oua cu putina sare, si adaugam faina cat sa facem o compozitie cu consistenta smantanii,adaugam in ea si o lingura de seminte de susan.Trecem cu grija chiftelutele prin compozitie, si le prajim in ulei incins la foc potrivit pana cand se rumenesc.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Buturuga de Crăciun tip Forêt-Noire

ieri la 21:41

Tort cu crema de portocale, ciocolata si ananas

de Rocsi 9

ieri la 19:44

Prăjitura răsturnată cu clementine

de RODIMUR 8

ieri la 17:00

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

pe 27.12 la 10:30

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe varza