Chiftelute de pui cu masline

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2010 | 4614 vizualizari

COMENTARII (9)

liana_geicu 1

04.01.2010, 20:53

Cred ca sunt foaarte bune, voi incerca si eu reteta ta!

Teo 1

04.01.2010, 21:40

si eu prefer raciturile in aceasta perioada;bine te-ai gandit!

madi_marin 1

04.01.2010, 23:00

sunt forte bune si se mananca repede. va spun eu....

Bucataras 1

04.01.2010, 23:37

super, ai vazut cum a ornat miha portocala cu chiftelute?

Miha 1

05.01.2010, 00:11

Mai Bucatarasule...tu ma lauzi prin sat in loc s-o faci la mine acasa?

Miha 1

05.01.2010, 00:13

In alta ordine de idei, chiftelutele arata foarte bine, draga Madi. Chiar as fi tentata sa le incerc si in varianta asta. Dar oare Robert al meu nu va vocifera..."da' chestia asta neagra ce-o mai fi?"

madi_marin 1

05.01.2010, 09:40

ai dreptate...e posibil sa i se para un pic ciudat....dar poti sa le inlocuiesti cu masline verzi, ca alea nu or sa se mai vada.....

Oana 1

05.01.2010, 11:57

Mmm, ce interesant

Cris2711 1

20.07.2011, 16:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu usturoi si patrunjel