Chiftelute de pangasius

de Criss in Peste, 3 Dec 2011 | 7605 vizualizari

 

Mie imi place tare mult pestele si in ciuda a tot ce am citit despre pangasius, imi place acest peste.
Pangasius este un peste destul de gras si nu prea agreat de cei ai casei. Dar varianta aceasta de chiftelute le este pe plac si baietilor. La Auchan am gasit pangasius maruntit, ideal pentru chiftelute.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pangasius maruntit.
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1ou
  • 1 felie de paine
  • sare, piper
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pangasius:

Am pus toate ingredientele intr-un bol (in afara de faina) si le-am mixat cu mixerul verticat. A rezultat o compozitie destul de moale in care am adaugat faina si am amestecat cu lingura sa se incorporeze toata faina.

Am modelat chiftelutele si le-am prajit in ulei incins.

 Se scot pe hartie absorbanta sa se scurga surplusul de ulei.

Le-am servit cu o salata si cartofi cu cascaval la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pangasius" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]