Chiftelute de orez salbatic cu cascaval

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2011 | 6913 vizualizari

 

o garnitura draguta

 

INGREDIENTE

  • o farfurie adanca plina cu orez (mix de orez alb simplu cu orez rosu, orez negru )
  • 4-5 linguri de cascaval razuit
  • 1 ou de gaina proaspat
  • sare, piper negru
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de orez salbatic cu cascaval:

Am fiert orezul inabusit cu capac si la mult abur pana ce s-a evaporat toata apa si el a devenit usor lipicios.L-am lasat sa se raceasca si apoi l-am amestecat cu oul batut, cascavalul razuit sare si piper.Am lasat un pic la rece la frigider ca sa fie mai usor de modelat.daca vi se pare moale  mai adaugati orez fiert sau cascaval, depinde cat de mare e oul folosit.Al meu a fost micut si a fost ok cu cantitatile date mai sus.

Se fac mici bilute din aceasta compozitie si se coc la cuptor pe o tava intinsa si putin unsa cu unt la foc mediu si se intorc pe ambele parti sa se rumeasca putin.

Se servesc ca si garnitura la un fel principal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de orez salbatic cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu ciuperci si masline