de mult caut pe aici in italia unde locuiesc dovlecei albi si ma gandeam mai tot timpul la chiftelute de dovleceii
Curatam dovleceii de coaja si ii razuim pe razatoarea mare. Tocam ceapa si mararul marunt si amestecam totul cu branza rasa, ouale, cateii de usturoi zdrobiti si faina. Condimentam si sa nu uitam intre timp punem uleiul la incins intr-o tigaie mai mare. Incepem sa formam chiftelutele cu o lingura de lemn si le punem la prajit in uleiul incins.
Sa nu uitam de carnea de pui. Dupa ce am dezosat-o o portionam si o condimentam. Pregatim separat o craticioara cu putin ulei la incins, adaugam carnea si un pahar de apa (dupa preferinta vin alb). Lasam totul sa se inabuse sub capac si dupa ce s-a evaporat lichidul o prajim pana devine aurie. Punem pe farfurii si chiftelute si bucati de carne prajita, asezonam dupa gust cu ketchup, mustar sau hrean.
Va urez pofta buna.