Chiftelute de dovlecei

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2011 | 5977 vizualizari

 

Obisnuiesc sa le fac des cand piata geme de dovlecei. Sunt usoare si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • 4 linguri cu faina
  • 150 g telemea rasa
  • marar proaspat
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Dovleceii si cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi se storc de tot sucul intr-un prosop.

Intr-un castron se pun legumele rase, ceapa si mararul tocate marunt, faina, telemeaua si putin piper. Sare punem doar daca branza nu e foarte sarata. Se amesteca totul foarte bine.

Intr-o tigaie de teflon se pune ulei la incins si cu lingura se pun gramajoare de compozitie care se taseaza putin. Se lasa sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Sunt foarte bune servite si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca cu dovlecei si branza