Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2010 | 4794 vizualizari

 

boscaiola este un sos de ciuperci foarte gustos care se poate folosi la orice tip de friptura, sandwich-uri, tartine, chiftele....cam la orice...

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi potriviti
  • 1 ou
  • 50 g parmezan ras
  • 1 catel d eusturoi pisat
  • patrunjel verde
  • 2 lg de pesmet
  • sare, piper
  • salsa boscaiola
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola:

se curata cartofii si se dau pe razatoarea mica, se scurg bine de suc. se adauga un ou, usturoiul pisat , branza, pesmetul , sare, piper si s eamesteca f bine, se adauga si patrunjel verde taiat marunt. se prajesc in ulei fff bine, tot invartindu-se pe toate partile.

 se servesc calde cu sos boscaiola. pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita