Chiftelute de cartofi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2013 | 8946 vizualizari

 

Reteta este luata din click pofta buna! Sunt foarte bune,sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 2 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 50 g susan
  • 200 g faina
  • sare,piper alb,ghimbir
  • Pentru prajit:
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Se spala bine cartofii, se fierb in apa, se curata de coaja si se paseaza.

Se adauga susanul, smantana, 2 oua si 200 g faina.

Se amesteca bine, se asezoneaza cu sare, ghimbir si piper alb dupa gust.

O sa iasa o pasta omogena. Se ia cu 1 lingura din compozitie se formeaza chiftele, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

TIPS-URI

1

Se pot pune in compozitie si verdeturi.

2

Se servesc cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (44)

Bya Ralu 1

03.09.2013, 13:47

bine oana sper sa iti placa,sa bagi si ceva verdeturi ca ies mai bune

Khristiana 1

01.07.2014, 11:18

Cred ca se pot face si la cuptor! Voi incerca!

Khristiana 1

01.07.2014, 11:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aloo Tikki, chiftelute indiene de cartofi