Chiftelute de cartofi

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2010 | 4454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • frunze de patrunjel
  • 1 ardei gras
  • putin cimbru,busuioc
  • vegeta,piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Se curata cartofii si se dau prin razatoarea cu ochiuri mari.Se scurge intre maini de zeama care o lasa,se adauga morcovul razalit,ceapa tocata marunt ,ardeiul gras taiat cubulete mici.Se adauga ouale,cimbru,busuioc,vegeta si piper dupa gust si frunzele de patrunjel tocate marunt si faina alba si se omogenizeaza.Intr o tigaie se incinge uleiul si cu o lingura se ia din compozitie si se pune la prajit.Se scot intr un vas pe un servetel sa lase uleiul.Se serveste cu maioneza de usturoi si smantana si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]