Chiftelute cu pui si ciuperci

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2012 | 4137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de pui
  • 2 conserve ciuperci
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 cartofi
  • cimbru uscat si oregano
  • sare, piper dupa gust
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu pui si ciuperci:

Amestecam carnea tocata cu ciupercile tocate marunt, ceapa rosie tocata, cartofii razuiti pe latura mica a razatoarei(ii stoarcem de zeama), 1 ou, cimbru, oregano, 2 linguri de pesmet, sare si piper dupa gust.

Formam chiftelute plate sau rotunde si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si le stropim cu ulei de masline. Timp de coacere 35-40 minute (le intoarcem la jumatatea timpului de coacere cu o spatula pentru a nu rupe chiftelutele).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Satisfyyourcravings 1

28.11.2012, 11:39

yza 1

03.12.2012, 19:31

si eu tot cartofi razuiti pun la chiftele ...mi se par mai gustoase

Zamfira 1

03.12.2012, 19:34

yza

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste