Chiftelute cu ciuperci si cartofi

de oanapl in Mancaruri de post, 25 Mar 2017 | 6490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 3 cartofi fierti
  • 1 ou
  • 75 g parmezan
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • pesmet pentru invelisul crocant
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci si cartofi:

Fierbi cartofii in coaja si ii lasi sa se raceasca.

Intr-un castron, razi cartofii fierti pe razatoarea mica, apoi adaugi ciupercile. Eu am folosit bureti de padure (opintici) fierti si tocati in masina de tocat. Adaugi parmezanul, patrunjelul tocat marunt, cele 2 linguri de pesmet, sare si piper dupa gust. Amesteci compozitia pana se omogenizeaza.

 Din compozitia obtinuta, iei cate o lingurita si formezi bilute de marimea unei nuci. Le dai prin pesmet, astfel incat sa fie complet acoperite de pesmet. Acoperi cu hartie de copt tava aragazului, asezi chiftelutele, le stropesti cu putin ulei de masline si introduci tava in cuptorul preincalzit, la 190 de grade C, pentru 25-30 de minute, pana ce se rumenesc frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]