Chiftelute crocante la cuptor

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2011 | 6333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov (absolut optional)
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • fulgi de porumb macinati, pentru tavaleala :))
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute crocante la cuptor:

Pieptul de pui taiat bucati se pune in vasul robotului impreuna cu restul ingredientelor si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena. Cu mana umeda formam chiftelutele, pe care le tavalim apoi din abundenta prin fulgii de porumb maruntiti ( cu sucitorul sau la robot, la viteza mica) .

Asezam chiftelutele in tava unsa cu ulei si dam la cuptor la foc mediu, pentru vreo 30 de minute, pana se rumenesc.

Se servesc calde sau reci, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute crocante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

deyutzky 1

10.01.2012, 11:21

grati 1

06.01.2013, 17:14

cam cate ies din cantitatile de mai sus?

Miha 1

06.01.2013, 18:15

24-25 de bucati. Dar depinde si cat de mari sau mici le faci.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui la cuptor