Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Porc, 17 Mar 2010 | 3627 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: carne tocata, usturoi, retete Porc
Se amesteca foarte bine ingredientele de mai sus ,se formeaza chiftelutele ,se trec prin pesmet sau faina si se prajesc in baie de ulei.
de vasimur 4
de Bucataras 8
de epurasha2bb 1
de Andra_Constantinescu 6
nadina73 1
la fel le fac si eu ,numai ca panine o inmoi putin in lapte sant super bune
ionela2682 1
daca am lapte asa fac si eu ! dar in lipsa merge si apa!
da e adevarat sant super bune
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:19
ieri la 11:11
ieri la 02:56
pe 20.10 la 15:13
pe 20.10 la 10:38
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
susu 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Valentin68 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!