Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Porc, 17 Mar 2010 | 3181 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: carne tocata, usturoi, retete Porc
Se amesteca foarte bine ingredientele de mai sus ,se formeaza chiftelutele ,se trec prin pesmet sau faina si se prajesc in baie de ulei.
de bucatarasa 1
de geoline 1
de nico15 1
nadina73 1
la fel le fac si eu ,numai ca panine o inmoi putin in lapte sant super bune
ionela2682 1
daca am lapte asa fac si eu ! dar in lipsa merge si apa!
da e adevarat sant super bune
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 24.12 la 20:10
pe 24.12 la 11:20
pe 23.12 la 18:14
pe 23.12 la 12:28
pe 23.12 la 10:52
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
6 voturi
Rocsi
AncaAly 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
em_langa 1
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!