Chiftelute

de brunetica in Mancaruri cu carne, 12 Noi 2011 | 3172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g. carne tocata porc
  • 250 g. carne tocata vita
  • 1 ceapa medie
  • 1 dovlecel mediu
  • 3 cartofi medii 
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 3 lingurite gris
  • 2 lingurite marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Curatam legumele de coaja, le spalam si le dam prin razatoarea cea mica , le scurgem de zeama si le asezam intr-un bol.

Adaugam carnea tocata , ouale, grisul, mararul, sare, piper si amestecam bine pentru a se incorpora bine toate ingredientele.

Incingem o tigaie cu ulei si modelam cu mainile umede chiftelutele si le punem la prajit.

Cand s-au rumenit le scoatem pe o farfurie tapetata cu servetel pentru a absorbi uleiul .

Le servim cu ce dorim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval