O reteta super usoara, gustoasa, consistenta si nu mai spun ca nu comenteaza nici un pretentios la masa! ;) :))
Pentru aceste Chiftele din carne tocata de vita - Reteta de parjoale gustoase, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne tocata de vita, ceapa, paine, lapte, faina si ou.
Cum se prepara Chiftele din carne tocata de vita - Reteta de parjoale gustoase
Curatam ceapa si o dam prin blender, iar painea o inmuiem in lapte/apa, o scurgem si le adaugam peste carne, condimentam dupa gust cu sare, piper si boia sau alte arome preferate, amestecam bine, bine si formam chiftele de marime medie, nici foarte mari dar nici mici nu ne-am obisnuit. Mie mi-au iesit 7, le-am facut special pentru hamburgeri ;)
Trecem chiftelele prin faina, apoi prin ou si le prajim intr-o tigaie inchinsa cu putin ulei cateva minute sau pana sunt frumos rumenite!
Cand sunt gata le scoatem pe un servetel de bucatarie si ii servim dupa bunul plac!
Noi am facut hamburgeri si i-am asezonat cu cartrofi prajiti!
Incearca si reteta de Parjoale moldovenesti cu carne de pui sau varianta de Chiftele de peste, foarte gustoase.
Iti recomandam si reteta de Chiftelute marinate, delicioase.
Pofta buna!