Chiftele din carne de porc si legume

de Andra_Constantinescu in Porc, 22 Mar 2015 | 7110 vizualizari

 

Au iesit 80 de chiftelute. Bine, numarul lor depinde de cat de mari le faceti.

 

INGREDIENTE

  • 1500g carne de porc tocata (1000g pulpa de porc + 500g grasime si afumatura de porc);
  • un cartof foarte mare (cca. 300g);
  • 3 cepe;
  • un morcov;
  • 5 felii de paine inmuiata in apa;
  • 3 capatani mici de usturoi;
  • 3 oua;
  • sare si piper, dupa gust;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • o lingurita de cimbru;
  • ulei sau untura pentru prajit.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc si legume:

Cartoful si morcovul se curata, se spala si se dau pe razatoare. Cepele se curata, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele, dupa care se formeaza chiftelele si se pun la prajit in ulei sau untura. Cand sunt gata se pun pe un servetel absorbant pentru a inlatura din grasime. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa