Chiftele de porc

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 4135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne de porc tocata
  • 3-4 linguri pesmet
  • 2 oua
  • amestec de condimente ptr carne tocata
  • condimente ptr chiftele
  • piper
  • usturoi granulat
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc:

Carnea tocata o punem intr-un castron , in care spargem doua oua , amestecam , adaugam pesmetul , 2 linguri condimente ptr carne tocata , 2 linguri condimente ptr chiftele , putin piper , usturoi granulat 3 linguri ; Amestecam bine , daca mai este nevoie se mai poate adauga pesmet .

Lasam sa stea 30-40 de minute la frigider.

Pregatim o tigaie cu ulei , o dam la incins , luam cate o lingura din amestec , facem forma cu palma , dam la prajit bine pe ambele parti , continuam tot asa pana terminam compozitia!

Se aseaza pe o farfurie pe care am pus servetel de hartie , pentru a se scurge mai bine uleiul ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]