Chiftele de dovlecei

de oanapl in Mancaruri de legume, 14 Ian 2018 | 4257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • 1 morcov
  • 1 cățel usturoi
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 ceapă galbenă
  • 100g cașcaval
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei:

Dovleceii curățati, trecuți prin răzătoare și presărați cu sare îi lași 10 minute într-o strecurătoare, apoi îi storci bine de apă. Adaugi morcovul dat pe răzătoare mică și scurs de zeamă, ceapa verde tăiată rondele și ceapa galbenă tocată mărunt ouăle, cașcavalul dat pe răzătoare, usturoiul, făina, sare si piper.
Amesteci bine și mai adaugi făină, dacă amestecul e prea lichid.
Încingi uleiul și iei cu lingura mici cantități de compoziție, pe care le pui în tigaie. Le scoți pe șervete de hârtie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]