Chiftele de dovlecei

de oanapl in Mancaruri de legume, 14 Ian 2018 | 4211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • 1 morcov
  • 1 cățel usturoi
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 ceapă galbenă
  • 100g cașcaval
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei:

Dovleceii curățati, trecuți prin răzătoare și presărați cu sare îi lași 10 minute într-o strecurătoare, apoi îi storci bine de apă. Adaugi morcovul dat pe răzătoare mică și scurs de zeamă, ceapa verde tăiată rondele și ceapa galbenă tocată mărunt ouăle, cașcavalul dat pe răzătoare, usturoiul, făina, sare si piper.
Amesteci bine și mai adaugi făină, dacă amestecul e prea lichid.
Încingi uleiul și iei cu lingura mici cantități de compoziție, pe care le pui în tigaie. Le scoți pe șervete de hârtie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei