Chiftele de cartofi cu telemea de oaie

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2012 | 8454 vizualizari

COMENTARII (22)

Cris2711 1

18.03.2012, 14:10

tare reteta

Lau 1

18.03.2012, 14:15

bune

deyutzky 1

18.03.2012, 14:20

buna combinatie

Rocsi 1

18.03.2012, 14:57

VERONICA2607 1

18.03.2012, 14:59

ce bune

Bya Ralu 1

18.03.2012, 15:44

nu am mancat niciodata da cred ca e tare bun

mirela0911 1

18.03.2012, 15:58

Astea imi plac!

iry-gabriela 1

18.03.2012, 16:20

...pe gustul meu

Bucataras Medi 1

18.03.2012, 16:42

trebuie sa fie foarte bune.

ionela2682 1

18.03.2012, 17:36

Astea-mi plac si mie!!

Aurelia 07_07 1

18.03.2012, 17:52

Super bun

oana_pisicutza16 1

18.03.2012, 17:54

foarte bune chiftelutele

Panacris 1

18.03.2012, 18:05

Multumesc pentru aprecieri

irena 1

18.03.2012, 18:32

F bun !

MotanLaOale 1

18.03.2012, 19:05

bune bune

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 19:09

place

Georgiana78 1

18.03.2012, 19:15

Sim0na 1

18.03.2012, 21:45

Interesanta reteta! Trebuie probata

mamaieelena 1

19.03.2012, 00:35

buna

MIUTA 1

19.03.2012, 12:11

Wauuuuuu,super faini si buni

Teo 1

19.03.2012, 21:24

sunt sigura de gustul delicios!

VERONICA2607 1

23.03.2012, 13:46

ce bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu branza