Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina)

de rivka in Vita, 14 Mar 2010 | 7083 vizualizari

 

pt formele cartofilor m-am inspirat de aici de pe site , sunt incantata de ei , din resturile ramase de la taierea cartofilor pana s-a facut mancarea in cuptor, i-am prajit si i-am mancat cu maioneza si ketchup :D

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de vitel tocata
  • pesmet
  • grane macinate pt copii
  • condimente
  • sare
  • piper
  • paprika
  • curry pt amestecul de branza
  • rozmarin
  • patrunjel
  • amestec de condimente pt cartofi prajiti
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 4 oua
  • branza 200 grame
  • 4 cartofi mari
  • faina malai
  • cateva lingurite ulei
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina):

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt, ouale 2, condimentele sare piper, paprika si rozmarin, catelul de usturoi, pesmet si grane pt copii (am pus eu puteti pune un cartof sau paine).

Inima de branza se amesteca branza 200 gr cu 2 oua, patrunjel tocat marunt, sare si putin curry.

Cartofii se curata de coaja si se decupeaza cu formele pt fursecuri.Se condimenteaza cu amestec pt cartofi prajiti, rozmarin 1 lingurita, se stropesc cu putin ulei si cu 1 pumn de faina de malai(ies crocanti si le da o culoare galbena frumoasa).

Din amestecul de carne tocata se fac chiftelele si inauntru bilute din amestecul de branza cu oua(se imbraca bilutele de branza in carne).Se pun in folie de aluminiu si in tava de cuptor pe hartie de copt.Langa se pun cartofii si se da totul la cuptor la 240 grade cca 40 min.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sylvia 1

30.03.2010, 11:47

Super arata Rivka si eu fac cartofi prajiti toate formele si exact cum zicea Nadina resturile le fac piure nota maxima de la mine.

epurasha2bb 1

13.04.2010, 18:43

foarte frumoasa cina!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita piperata, de vacuta, cu mamaliguta