Chifle si cornuri simple

de mamaieelena in Piine, 9 Dec 2010 | 6121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,500 kg faina
  • 250 ml apa calda
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 50 gr margarina
  • 20 gr drojdie proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle si cornuri simple:

Se pune faina in lighean si se face o adancitura in care se pun: drojdia, sarea, zaharul, margarina si apa. Se framanta energic si apoi se lasa la dospit pana isi dubleaza cantitatea apoi se imparte egal aluatul in 10 buc. Se formeaza chiflele si cornurile . Se mai lasa la dospit cca 15 min dupa care se pune la cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle si cornuri simple" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

jolygina 1

10.12.2010, 23:37

am venit si eu la o portie

mamaieelena 1

10.12.2010, 23:50

hai te astept cu un suc??

MIUTA 1

18.12.2010, 00:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Japoneze