Chifle si cornuri simple

de mamaieelena in Piine, 9 Dec 2010 | 5807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,500 kg faina
  • 250 ml apa calda
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 50 gr margarina
  • 20 gr drojdie proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle si cornuri simple:

Se pune faina in lighean si se face o adancitura in care se pun: drojdia, sarea, zaharul, margarina si apa. Se framanta energic si apoi se lasa la dospit pana isi dubleaza cantitatea apoi se imparte egal aluatul in 10 buc. Se formeaza chiflele si cornurile . Se mai lasa la dospit cca 15 min dupa care se pune la cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle si cornuri simple" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

jolygina 1

10.12.2010, 23:37

am venit si eu la o portie

mamaieelena 1

10.12.2010, 23:50

hai te astept cu un suc??

MIUTA 1

18.12.2010, 00:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu branza topita