Chifle cu cascaval

de adry88 in Piine, 27 Feb 2013 | 2978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 100 g unt
  • 1 lingura sare
  • 100 g cascaval
  • 50 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 pahar iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu cascaval:

Amestecam faina cu sarea si cascavalul dat prin razatoare,(am oprit o feliuta)facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, adaugam zaharul si 1 lingura de faina si amestecam, acoperim si lasam la dospit cca 15 minute

Adaugam untul moale  si iaurtul si incepem sa framantam, daca este nevoie mai adaugam apa calduta, acoperim si lasam la dospit 1 ora

Cand a crescut impartim coca in bucati egale,le asezam in tava,acoperim si mai lasam la dospit 20 minute,

Ungem cu oul amestecat cu 2 linguri de lapte si intre ele am adaugat cate o feliuta de cascaval,dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Painici Laugenbrot