Paine impletita cu mac

de mihaelaM in Piine, 20 Apr 2011 | 3166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 150-200ml apa
  • 2oua(1ou pt uns)
  • 1lingura zahar
  • 1lingura margarina
  • drojdie(cat o nuca)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impletita cu mac:

Apa pt aluat o punem sa se incalzeasca.Intre timp punem intr-un lighenas faina cernuta in care facem un cuib si adaugam 1ou, sare, zahar, margarina si drojdia. Adaugam apa si amestecam , daca mai e nevoie mai punem faina. Framantam pana ce coca nu se mai lipeste de maini. Acoperim si lasam 1ora sa creasca.

Dupa ce coca a crescut o rulam si o impletim, dupa care o mai lasam in tavi cam 10-15min apoi o ungem cu oul batut dupa care punem mac si dam la cuptor. Cand s-a rumenit bine o scoatem, este gata. Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impletita cu mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelaM 1

20.04.2011, 21:30

multumesc din suflet Ruxy pt aprecieri

Rocsi 1

20.04.2011, 22:11

mihaelaM 1

21.04.2011, 15:09

rocsi draga mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine pufoasa