Chefal prajit

de ianculubita in Peste, 15 Apr 2013 | 9159 vizualizari

 

Stiti si voi probabil ca atunci cand prajim un peste congelat,nu mai scapam de miros in bucatarie;va dau un sfat incercat de mine si a dat rezultate.

 

INGREDIENTE

  • 1chefal sau alt peste
  • condimente pentru peste
  • 1capatana de usturoi
  • 1cana cu lapte
  • 4linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • 1ceasca iaurt
  • cartofi
  • malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal prajit:

Pestele curatat,bine spalat,taiat rondele,condimentat cu sare si condimente pentru peste din belsug,il punem intr-un vas si-l acoperim cu lapte la temperatura camerei;

lasam vasul in bucatarie aproape 1h amestecand din cand in cand;

in acest timp facem mujdeiul;

usturoiul curatat,bine pisat,frecat cu ulei apoi amestecat cu iaurt;

tot acum prajim si cartofii si-i scoatem pe prosoape de hartie.

Pestele scos din lapte,il trecem prin faina apoi il prajim in ulei

Servim pestele cu cartofi prajiti,mujdei si bineinteles cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

daca nu sunteti presate de timp,pestele poate sta in lapte mai mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

15.04.2013, 22:24

Sim0na 1

16.04.2013, 10:12

ce-mi mai place pestele prajit..

ianculubita 1

16.04.2013, 14:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor