Biscuitii sfaramati foarte fin se amesteca cu untul topit si se aseaza intr-o forma de tort rotunda. Se preseaza pe fundul tavii si se dau la frigider pina facem crema de branza.
Batem frisca pina se intareste cu cele 2 linguri de cacao si ciocolata topita. Crema de branza se mixeaza cu pudingul de vanilie si laptele+zaharul pina acesta din urma se topeste. Gelatina se pune la hidratat cu apa rece citeva minute, apoi deasupra unui castron cu apa calda. Se amesteca pina la topire. Adaugam gelatina in crema de branza, apoi intreg amestecul il amestecam cu frisca .
Crema obtinuta o punem in tava peste biscuiti si dam la frigider pt cel putin 4 -5 ore, eu am lasat peste noapte.
Siropul de ciocolata pt topping il obtinem astfel:topim untul cu ciocolata adaugam frisca lichida si gelatina hidratata si topita deasupra unui vas cu apa fierbinte. Lasam siropul la racit si turnam deasupra cremei de branza asta abia a doua zi sau dupa cele 4-5 ore de stat la frigider. Decoram cu bombonele sau ciocolata rasa sau cu ce va place.
Pofta buna!!!!!!