Cheesecake cu zmeura

de elenita in Dulciuri, 12 Mai 2013 | 13345 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat

  • 400 gr biscuiti petit beurre
  • 100 gr unt
  • 8 linguri lapte

Pentru crema

  • 200 gr mascarpone
  • 200 gr crema de branza
  • 250 ml frisca batuta
  • esenta de vanilie

Pentru topping

  • 150 grame zmeura
  • 6lg de zahar
  • 2 lg apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura:

Biscuiti  i-am bagat  la  robot  pana  sau  faramitat si ii amestecam cu cele 8 linguri de lapte si untul topit.
Intr-o  tava  cu  pereti detasabili am  pus biscuiti  si  am  nivelat  usor  cu  dosul  lingurii.
Pana  vom  face  crema  putem  da  la  frigider  tava.

Batem crema de branza cu  mascarponele  si  zaharul  pudra nu  mai  mult  de  3  minutele, dupa  care  adaugam  frisca  batuta  si  esenta  de  vanilie.
Punem crema rezultata peste biscuiti si dam la frigider sau  la  congelator  insa  nu  mai  mult  de  15-20  minute  ,insa  la  frigider  o  putem  lasa  lejer  peste  noapte.
Intr-o craticioara  am  pus  apa si  zaharul sa  dea  putin  in  clocot  dupa  care  am  adaugat  si  zmeura, amestecam  usor sa  nu  se  lipeasca cand  e  putin  inchegata  o  dam  la  rece apoi  o  turnam  peste  prajiturica.

Este foarte  delicioasa  o  recomand  cu  drag.

Pofta  buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu jeleu de fructe