Acest cheesecake este un altfel de cheesecake. :D
Este prima oara cand fac acest desert. Un moment de neatentie si am amestecat biscuitii cu toata compozitia de branza. :(
Deci nu a mai iesit la aspect cheesecake.In schimb la gust a fost deosebit. Macar acum am reteta mea proprie care este la fel de delicioasa ca originala. :)
Pentru inceput ungem o tava rotunda de tort cu unt.Incingem cuptorul la 200 grade C.Trebuie sa sfaramam biscuitii fin. Amestecam untul si scortisoara cu biscuitii.Omogenizam bine.Pentru crema amestecam branza de vaci,branza crema,cele 10 oua,zaharul vanilat,praful de copt,amidonul si coaja de lamaie.Omogenizam bine.Eu am amestecat toate ingredientele pentru crema cu biscuitii. Se toarna in tava si se da la cuptor timp de 45-50 de minute.Cand este gata il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca dupa care il dam la frigider timp de 1 ora.Intre timp preparam sosul de mere.Trebuie sa topim untul intr-o craticioara si calim cateva minute merele pana se inmoaie. Apoi luam sosul de pe aragaz si il lasam sa se raceasca.Dupa ce sa racit il scurgem intr-o alta craticioara si il amestecam cu mierea si scortisoara la foc mic timp de 4 minute iar apoi adaugam merele.Mai lasam sosul pe foc aproximativ 2 minute,iar apoi il lasam sa se raceasca si il turnam peste cheesecake atunci cand il servim.