Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale

de adela81 in Dulciuri, 20 Feb 2016 | 3263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Baza:
  • 200 g biscuiti zdrobiti
  • 2 linguri migdale macinate
  • 100 g unt topit
  • 2-3 linguri lapte
Umplutura:
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 500 g kvarg ( sau branza de vaci)
  • 100 g crema de branza Philadephia
  • 50 g amidon alimentar
  • 125 g stafide brune
Glazura:
  • 100 g ciocolata cu stafide si migdale
  • 50 ml smantana minim 20%
  • 25 g migdale feliate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale:

In primul rand pregatim baza, amestecati  biscuitii macinati cu migdalele macinate si turnati untul topit peste. Pe urma tapetati o forma de tarta sau de chec (in cazul meu), cu acest amestec, inclusiv peretii formei si lasati  deoparte.


Mixati ouale cu zaharul pana ce devin cremoase.


Pe urma adaugam crema de branza si amestecam.


Adaugati si kvarg sau branza de vaci si amestecati.


Urmeaza sa incorporati amidonul alimentar.



Iar spre final stafidele spalate si inmuiate in apa calduta.


Turnati compozitia obtinuta in tava, peste biscuiti si introduceti totul in cuptorul incalzit la 180 grade C timp de 30 minute.


Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca complet.


Topim ciocolata impreuna cu smantana pe bain marie.


Glazuram cheesecake- ul nostru si presaram fulgi de migdale. Dam la rece pentru cel putin o ora apoi feliem si savuram cu mare pofta.


Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ciocolata