Ananas caramelizat:
Intr-o cratita se pune zaharul,la foc mic, pana se caramelizeaza,apoi se adauga untul si frisca si se amesteca energic. Se lasa la racit,apoi se amesteca cu ananasul taiat bucatele
Blat:
Oul se bate cu un praf de sare,vanilie si zahar pudra,apoi se adauga untul si faina. Se obtine un aluat neted care se pune 30 de minute la frigider.
Umplutura:
Ouale se separa; albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se lasa deoparte. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa,apoi se adauga branza si smantana.
Peste crema de branza se pune amidonul si se amesteca,apoi se incorporeaza albusurile batute spuma si vanilia.
O tava rotunda(24-26 cm,daca folositi cu peretii detasabili imbracati exteriorul in folie de aluminiu) se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Aluatul de tarta se intinde intr-o foaie rotunda si se aseaza in tava astfel incat sa fie aluat pana la jumatatea tavii. Peste blat se toarna crema de branza.
Se lasa la racit,apoi se scoate din tava si se serveste cu zahar pudra sau ananas caramelizat.