Am trisat un pic la ei, ca n-am pregatit eu maioneza si kechup-ul, dar vorba aia sa mai ''manance o paine si altii''.....deci le-am cumparat, din alea mai cu E-uri......:)))))))))))))))))
Carnea tocata o amestecam cu condimentele, dupa gust, apoi o lasam sa se odihneasca cca 20 min, dupa care o impartim in 8 bile de 125 g fiecare. Se pot modela cu mana, cu forma speciala sau cu forma improvizata, cazul meu. Am format burgerii, apoi i-am uns pe ambele parti cu putin ulei si i-am mai lasat sa se odihneasca, pana ce gratarul a fost gata. I-am pus pe gratarul incins, i-am presat un pic. Nu i-am lasat mult pe o parte, am preferat sa-i intorc de mai multe ori, sa nu-i ard , dar nici sa iasa cruzi inauntru. Ei trebuie sa fie suculenti, de aceea carnea trebuie sa aiba si 20 % grasime, sa nu iasa uscati.Cand au fost aproape gata , am pus cate o felie de branza topita cu cascaval deasupra fiecarui burger si am lasat cca 2-3 min. Apoi i-am asamblat. Am taiat chiflele pe din doua, am uns cu mustar si am asezat foaie de salata, cheesburgher, rondele de rosii, de castraveti, de ceapa, sos de maioneza si kechup. Cam asta-i toata filozofia cu cheesburgerii astia, se servesc cu cartofi, cartofi wedges in cazul de fata ( reteta alta data). Sa aveti pofta !