Cheese Sticks

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2013 | 6684 vizualizari

 

aveam niste foi de placinta care nu mai aveau loc in congelator si le-am venit de hac pregatind aceste sticksuri deosebit de bune. Merg de minune cu o bere rece!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • 100 gr branza telemea rasa
  • 100 gr smantana
  • 150 ml ulei
  • sare si susan pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Sticks:

Dezghetam foile de placinta, le taiem in jumatate cu foarfeca (pe lungime).

Dam branza pe razatoare, o amestecam cu smantana si obtinem un amestec cremos.

Punem crema de branza pe mijlocul foii, ungem intreaga suprafata a foii cu ulei folosind o pensula de silicon apoi suprapunem capetele foii, astfel incat la unul dintre capete vom avea partea cu branza. De la capatul respectiv rulam sticksurile si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem toate sticksurile cu putin ulei, presaram susan si dam la cuptor la temperatura moderata (170 /180 grade) pana devin aurii.

 

  

TIPS-URI

1

au alta forma, in rest sunt exact ca merdenelele! De nerefuzat... ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Sticks" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Satisfyyourcravings 1

23.06.2013, 10:41

Ce bunătate!

laura_n 1

23.06.2013, 11:49

mama, ce bunaciuni foarte faina ideea!

Cris2711 1

23.06.2013, 11:50

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu orez