trebuie sa va inarmati cu rabdare daca intentionati sa il faceti :)
Separam albusurile de gabenusuri.Pe cele dintai le batem pana devin spuma si apoi adaugam peste ele cele 2 cani de zahar ce a fost topit la foc in 13 linguri de apa(il adaugam fierbinte!)astfel compozitia isi va dubla volumul.Incepem sa adaugam cate un galbenus continuand sa mixam compozitia,apoi adaugam si 2 cani de faina in ploaie in ploaie,iar la sfarsit zaharul vanilinat.Impartim compozitia in doua parti egale si pe una dintre ele o amestecam cu cacao.Punem compozitia alba si maro in tavi separate de chec si dam la cuptorul ce a fost incalzit in prealabil.
Intre timp ne apucam de creme.Vor fi 2 creme pe care le vom amesteca la un moment dat.
Crema 1:Laptele il fierbem si racit.Dupa ce s-a racit il punem pe aragaz cu 7 linguri de faina si 3 linguri de zahar si amestecam pana cand capata consistenta unei budinci.La sfarsit adaugam si coaja celor 2 lamai si lasam sa se raceasca.
Crema 2:Pachetul de margarina il frecam cu cele 100 g de zahar pudra si apoi adaugam sucul celor 2 lamai.
Cand crema 1 s-a racit in totalitate o amescam cu crema 2.
Acum vom incepe sa taiem checurile in fasii cu o latime de 2 cm (cum se vede si in foto) si punem cate o fasie alba si una maro,una alba si una maro avand grija ca intre ele sa punem crema,astfel recompunand checul.Il punem in folie alimentara pentru a patrunde crema intre fasii si astfel sa se lipeasca.Peste cateva ore indepartam folia si incepem sa il imbracam in aceiasi crema si deasupra putem pune ciocolata rasa sau nuca macinata.