Chec pufos cu kiwi

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 5 Noi 2014 | 10751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de ulei
  • 1 cana de lapte
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 1/2 lg amoniac
  • 3 cani faina
  • 4-5 kiwi
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu kiwi:

Intr-un castron batem ouale impreuna cu zaharul,zaharul vanilat,praful de copt,amoniacul stins in zeama de lamaie,adaugam laptele,uleiul si amestecam cu o spatula,faina treptat pana se incorporeaza toata compozitia.

Ungem o forma cu unt si tapetam cu faina,turnam un strat de aluat,punem kiwi taiat feliute,iara un strat de aluat,presaram cacao,iara aluat si presaram zahar deasupra.Introducem forma la cuptot la 180 de grade.Facem testu cu scobitoarea.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu kiwi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu portocale si glazura de ciocolata, nuca si scortisoara