Reteta sorelei mele Daniela
Albusurile se bat spuma,la care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat apoi se adauga galbenusurile rand pe rand.
Separat intr-un pahar facem un amestec din doua linguri ulei de floarea soarelui cu 6 linguri de apa fierbinte si adaugam la albusuri, il incorporam bine.Se adauga faina in ploaie. Luam un pic din compozitie si adugam cacao.Punem compozitia intr-o tava de chec sau ca in imagine in tava de ciambella unsa cu unt si tapetata cu faina.
Deasupra adaugam compozitia de cacao asa cum ne place sa dea o forma feliei cand va fi taiata.
Fructele se adauga in compozitie ,dar nu prea multe sa nu ingreuneze.
Nota: daca suntem alergici la nuci si stafide ,renuntam la ele.
Se da la cuptorul incins la 180 de grade pana cand e gata.depinde de fiecare cuptor.
Testul chibritului ,introducem chibritul si daca e uscat ,e gata.
* lasam sa se raceasca ,daca am folosit tava tip ciambella intarcem checul si pulverizam zahar vanilat.