Chec din albusuri cu capsuni

de mihaelaM in Prajituri, 6 Iun 2011 | 4632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8albusuri
  • un praf sare
  • 1cana zahar
  • 1cana faina
  • 5pliculete vanilie
  • 5-6capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu capsuni:

Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare, iar cand spuma a devenit tare am adaugat zaharul putin cate putin pana am terminat,apoi am pus si pliculetele de zahar vanilat.

Faina am pus-o si pe ea in poaie amestecand usor cu telul.

Am uns tavile cu ulei si le-am tapetat cu faina,apoi am adaugat compozitia si am dat la cuptorul incins.

Capsunile le-am taiat felii apoi le-am pus fuguta in tavile cu chec.

Cand checurile trec de testul cu scobitoarea...sunt gata.

pofta buna!!!

TIPS-URI

1

nu tineti checurile prea mult afara cand puneti capsunile,ca nu mai cresc

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pavlova cu crema de vanilie si zmeura