Briose "Brownie Cappucino"

de Miha in Prajituri, 11 Mar 2010 | 12356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 250 g iaurt Cremosso cu straciatella
  • 2 linguri cacao neagra
  • 1 praf de copt
  • 150 g faina
  • esenta de rom
  • Pentru crema:
  • 150 g branza Almette cu smantana
  • 100 g zahar (pudra)
  • 50 g unt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • esenta de vanilie
  • Pentru decor:
  • bombonele de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose "Brownie Cappucino":

Briose:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care se adauga zaharul si esenta de rom si se mixeaza in continuare pana devin ca o crema. Topim untul si-l turnam in fir subtire peste crema de oua. Adaugam iaurtul si omogenizam. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, amestecand usor.

Punem aluatul in forme si dam la cuptor la foc mediu, in jur de 20-25 de minute.

Crema:

Branza Almette se mixeaza impreuna cu untul moale, pana obtinem o crema pufoasa. adaugam zaharul si esenta de vanilie, iar la sfarsit scortisoara. Se da la rece pana sunt gata de copt briosele.

Briosele coape si racite se acopera cu crema si se orneaza cu bombonele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose "Brownie Cappucino"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema si glazura de ciocolata