Uite ca l-am executat si pe asta,ca prea aveam multe albusuri si nu-i vreme de bezele....
Chec cu stafide si rahat : Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare,se adauga zaharul si se bate pana se obtine o bezea tare.Apoi adaugam uleiul si vanilia,amestecam usor pana se incorporeaza tot uleiul.La final adaugam faina cernuta si praful de copt,avand grija sa amestecam usor cu miscari de jos in sus.Tapetam o forma de cozonac cu hartie de copt si turnam compozitia,adaugam stafidele si rahatul taiat bucatele mici,cu ajutorul unei lingurite incorporam stafide le si rahatul.Deasupra presaram zahar brun.Dam forma la cuptorul preincalzit la 170 grade,este gata cand trece testul scobitorii.Se scoate di cuptor si se lasa la racit.
La fel procedam si la checul cu cacao,diferenta este ca oprim un sfert din compozitie si o amestecam cu cacao.Se taie rece.