E prima data cand fac asa ceva,ca eu pana sa bantui pe bucataras habar nu aveam ca se pot tine albusurile la congelator......si uite asa invata omu`cat traieste.....m-am inspirat de la Ina,am prins-o cand nu era in beci si am ''intrebat-o'' cum sta treaba cu albusurile in chec.....
Albusurile le batem bine cu un praf de sare,adaugam zaharul si zaharul vanilat,continuam sa batem pana se topeste zaharul,adaugam uleiul,praful de copt si 8 linguri de faina,omogenizam bine.Din aceasta cantitate oprim cca 10 linguri,iar in restul adaugam cele 4 linguri de faina ramase si aschiutele de ciocolata.In compozitia oprita adaugam cacaoa si omogenizam.Tapetam o tava cu hartie de copt si ungem cu ulei niste forme de silicon,asa am facut eu,ca aveam nevoie de cateva bucati singulare,sa pun pe farfuri la impartit.Turnam compozitia alba apoi pe cea cu cacao si cu un bat de frigaruie trasam cercuri,amestecand cele doua compozitii,aruncam niste stafide,cat cuprinde sau cate ai....in formele de silicon am pus pe fundul lor parte cu cacao si apoi cea alba.Dam formele la cuptorul preincalzit cca 40 min tava mare,cele mici se fac mai repede....