Chec de post

de elucubratiiculinare in Prajituri, 16 Apr 2013 | 10131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g margarină,
  • 50 ml ulei,
  • 200 ml apă,
  • 1 cană zahăr,
  • 3 căni făină,
  • 10 g praf de copt,
  • 1/2 cană rahat,
  • 1/2 cană stafide,
  • 1 cană nucă,
  • esentă vanilie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Într-o oală punem apa cu zahărul, uleiul și margarina la foc mic. Amestecăm până se topește margarina și zahărul. Lăsăm să se răcească un pic după care adăugăm esența de vanilie și făina amestecată cu praful de copt. Apoi încorporăm rahatul tăiat cubulețe, stafidele și nucile tocate cât mai mare. Compoziția se pune într-o tavă de chec unsă cu ulei. Se dă la cuptor până se rumenește deasupra adică vreo 30-40 minute la 180 grade C.

Servim după ce se răcește. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu brânză și ouă, la cuptor

de RODIMUR 8

ieri la 19:57

Dovlecei gratinați la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 08.08 la 10:13

Aripioare de pui cu unt și parmezan - Delicioase și aromate

pe 08.08 la 08:47

Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși

pe 08.08 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec de post