Chec de griş

de Gouda in Dulciuri, 21 Noi 2010 | 8243 vizualizari

 

Chec de origine rusă cu mac.

 

INGREDIENTE

  • 250 g griş
  • 200 ml lapte 2,5 %
  • 200 g zahăr
  • 2 ouă
  • 0,5 lingură bicarbonat de sodiu stins
  • 200 g făină
  • 120 g mac
  • ulei pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de griş:

  Grişul se amestecă cu laptele şi se lasă pe 1 oră.

  Ouăle se bat cu zahăr, apoi se adugă grişul înmuiat, se amestecă bine.

  Apoi se introduce făina, bicarbonatul de sodiu stins, macul şi se amestecă bime. Se unge forma de copt cu ulei, se toarnă compoziţia şi direct pleacă la copt pe 45-50 minute.

  Poooftă mare la dulce!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de griş" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]