Chec de carne

de dantes in Porc, 8 Dec 2017 | 3250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 100 g sunca presata
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 50 g pesmet
  • 10 g praf de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de carne:

Se macina carnea si se amesteca bine cu ouale, pesmet, usturoi si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se tapeteaza o tava de chec si se pune in ea jumatate din compzitia de carne, se asaza in straturi cascavalul si sunca taiata in feli subtiri, apoi se pune deasupra restul de carne si se da la cuptor circa o ora. Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de carne" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu carne de la garnita