Chec cu zmeura

de vanilla in Prajituri, 26 Oct 2010 | 12673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 20 lg de zahar
  • 20 lg de ulei
  • 20 lg de lapte
  • 25 lg cu varf de faina
  • 1 praf de copt 
  • 1 esenta de vanilie
  • 200 gr zmeura din compot sau proaspete
  • 1 plic glazura duo Dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu zmeura:

Ouale si zaharul se bat spuma cu mixeul la viteza medie. Se adauga apoi uleiul si se mixeaza pana ce se incorporeaza. Se repeta aceiasi operatiune si cu laptele si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se pune peste amestecul de oua. Se pune faina treptat si in tot acest timp se amesteca usor cu mixeul.

Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu faina. iar apoi se adauga direct in tava si zmeura. Se coace la fol moale 30-35 de min.
Dupa ce s-a racit se glazureaza cu Glazura Dr Oetker conform instructiunilor de pe plic.

Yummilicious!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu zmeura si mure