Chec cu visine

de babi5 in Prajituri, 17 Iun 2014 | 2940 vizualizari

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

17.06.2014, 20:08

Foarte bun!

farfuriavesela 1

17.06.2014, 20:09

yum yum

babi5 1

17.06.2014, 20:13

Angelina_Elena, farfuriavesela

lucy2002 1

17.06.2014, 20:17

Vreau si eu

Ela68 1

17.06.2014, 20:24

foarte bun

Merisor 1

17.06.2014, 20:30

Ce bunatate de chec!

Bunica 1

17.06.2014, 20:30

Visina e la putere!

Lia_ 1

17.06.2014, 21:24

trebuie sa fie f bun

Rocsi 1

17.06.2014, 21:46

Imi place!

MotanLaOale 1

18.06.2014, 08:46

Constelatialeu 1

18.06.2014, 08:53

MOKUSKA 1

18.06.2014, 10:01

imi place orice praji cu visine

babi5 1

18.06.2014, 12:33

MotanLaOale,Constelatialeu,Mokuska multumresc

babi5 1

18.06.2014, 12:35

Ela68 ,Merisor,lucy2002,Bunica,Lia_1,Rocsi multumesc frumos

tarasmariana 1

18.06.2014, 19:23

Delicioasa!

babi5 1

19.06.2014, 18:46

Muktumesc tarasmariana

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "VALURILE DUNARII "- Reteta Nr.200