Chec cu nuci si visine (din visinata)

de mirela0911 in Dulciuri, 20 Dec 2015 | 5577 vizualizari

 

Pentru Mos Craciun am facut un chec delicios, pe care o sa-l serveasca alaturi de o cana cu lapte.
Si, ca sa ne lase cadouri mai multe :D, am pregatit checul cu Green Sugar, sa nu se ingrase! :)) Stiti ca acest Green Sugar are 0 calorii si 0 indice glicemic!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • 200 g Green sugar
  • un praf de sare
  • 200 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • esenta de rom
  • 20 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • nuca taiata grosier
  • visine din visinata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuci si visine (din visinata):

Intr-un bol se mixeaza bine ouale cu praful de sare si green sugar-ul. Se toarna pe rand uleiul si laptele, mixand continuu pana la omogenizare. Se toarna esenta de rom iar la final faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu unt. Deasupra se pune nuca taiata si visinele fara samburi.

Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35-40 minute, sa treaca testul scobitorii. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit apoi se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca preferati, se pot praji usor nucile.

2

Se pot inlocui visinele din visinata cu cele congelate.

3

Se poate pudra cu zahar farin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuci si visine (din visinata)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu piscoturi, mascarpone si fructe tropicale