Se bat cu mixerul ouale cu zaharul, pina se topeste zaharul, se adauga laptele rece, esentele, se amesteca din nou. Punem uleiul, apoi faina si praful de copt, amestecam bine, apoi impartim compozitia in doua parti. Le punem in boluri, iar intr-un bol adaugam cacaoa, celalalt bol ramine cu compozitia alba. In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina punem asa: pe mijlocul tavii punem o lingura de compozitie alba, peste ea o lingura de compozitie cu cacao si iar peste ea o lingura alba si tot asa, pina ne ramine jumatate din ambele compozitii. Punem apoi cate 10 linguri albe, 10 linguri cu cacao si tot asa pina se termina compozitia. Dam la cuptor circa 30- 35 minute
1
delicios si deosebit,
2
daca vrem mai multe dungi pe chec,trebuie sa punem o lingura cu compozitie alba,apoi una cu cacao ,facem asa pina se termina compozitia
3
eu la acest chec m-am grabit,nu aveam timp ,asa ca la un momentdat am pus cate 10 linguri de compozitie din fiecare,si asa mi-a iesit cum e in poza