By Miha, cu mici modificari.....e asa de buuuunnn si de ciocolatoooooooos si merge excelent langa o cana de cafea sau capuccino!
Intr-un bol amestecam ingredientele uscate: faina, zaharul, cacaua, praful de copt si fulgii de ciocolata. In alt bol mixam ouale cu uleiul, apoi adaugam laptele si mai mixam putin.
Turnam ingredientele lichide peste cele solide si le mixam 2-3 minute pana se amesteca bine. Intr-o tava de chec unsa sau tapetata cu hartie de copt turnam aluatul si nivelam, apoi il coacem cam 30 de minute la 180-200 de grade. Verificam cu scobitoarea daca este copt si il lasam la racit.
Ciocolata rupta bucati se topeste impreuna cu frisca la microunde, se amesteca bine si se toarna peste chec.
Pofta buna!
1
uleiul se poate inlocui cu unt, ca sa fie mai consistent checul
2
la glazura puteti adauga 1 lingurita de unt sau de miere