in forma de silicon castel de la Decorix
Se mixeaza la viteza maxima timp de 5 minute ouale cu zaharul , esenta si uleiul amestcat cu untul topit.Apoi se adauga cate putin amestecand cu grija cu un tel de mana faina cu praful de copt si cacaua.Se adauga cubulete mici de ciocolata, nuci si castane si se amesteca usor.Se toarna compozitia intr-o forma de silicon de castel.Se da la cuptorul incins si se lasa sa creasca minim 15 minute.Se verifica si daca nu e copt se mai lasa pana ce trece testul cu scobitoarea( sa nu se mai ia aluat crud pe ea).Se scoate cand e gata si se lasa sa se raceasca, apoi se scoate din forma de silicon si se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu scortiosoara praf.
Asta e pentru impresia artistica de caramida prafuita si roasa de vreme... desigur reteta poate fi adaptata si in functie de dispozitie puteti orna cu turnulete din napolitana sau stegulete si diverse creme colorate si bombonici... eu insa am ales tema asta care mi s-a parut in ton cu toamna.In mijloc plasam bomboane cu cacao in forma de nuci sau daca nu gasiti , puteti face mici nuci din salam de biscuiti si le tavaliti prin cacao sau zahar pudra cu scortisoara.